
Чим відрізняється мусовий торт від бісквітного?
МУСОВІ ТОРТИ
Спочатку вас вразить бездоганість дзеркальної глазурі. Та потім відкриється не менш дивовижний внутрішній світ. Напрочуд ніжна повітряна мусова текстура з яскраво насиченими фруктовими відтінками.
А далі вибуховий смак кулі/конфі/компоте з характерною для них пікантною кислинкою, що делікатно збалансовує солодкавість мусу та кремю. Особливий бісквіт дакуаз огортає мигдальною пелюстковістю усі рецептори.
Це фантастине поєднання легкого як хмаринка мусу, густих начинок і хрустких акцентів – безперечно солодше за поцілунок
БІСКВІТНІ ТОРТИ
Для поціновувачів класики не існує нічого прекраснішого, аніж шматочок бісквітного торта. Бархатисті пористі коржі, в той же час ніжні і приємно вологі. З неймовірною ароматністю бурбонської ванілі, яка пробуджує уяву з перших акордів. Ви ще не скуштували, але вже мружите очі від задоволення.
Бісквіт потопає у шовковистій хмаринці вершкового крему. В ній також причаїлися фруктові джеми, спокусливі шматочки ягід і хвильки кислої карамелі. Милозвучна солодка симфонія мякого смаку і яскравих нот. Коли хочеться зупинити час, долити в чашку травяного чаю і насолоджуватися життям.